O nama

Netko bi rekao da je jedno od najtežih stvari u životu je opisati sebe. Mi to ovdje nećemo napraviti već ćemo napisati o tome zašto smo se odlučili na stvaranje ove stranice.

Danas je vrlo teško običnom čovjeku doći do informacija koje mu trebaju u svakodnevnom životu a da pritom ne treba nešto platiti za te informacije. Mi smo se nekoliko puta našli u situaciji da nam je trebao određeni primjer ugovora a do kojeg jednostavno nismo mogli doći. Upravo zbog toga smo odlučili da pokrenemo ovu stranicu na kojoj će se nalaziti primjeri ugovora iz različitih područja.

Na ovoj stranici nećete naći gotove (prazne) ugovore koje možete samo isprintati i ispuniti. Ovako smo odlučili zbog određenih pravnih pravila ali i zakona koji su na snazi u Republici Hrvatskoj zbog kojih bi mogli pretrpjeti štetu da smo se odlučili ih kršiti. Naravno, i dalje naglašavamo da je bilo koji pravni slučaj poseban i da je najbolje uzeti ovlaštene osobe u rješavanju istih. Za više pogledati ovdje.

Da biste pristupili primjerima ugovora koji se nalaze na ovoj stranici Vi ne morate ništa platiti.

Ujedno Vas molimo da ako želite pomoći radu ove stranice da je dovoljno da podijelite ovu stranicu među vašim prijateljima putem društvenih mreža. Hvala!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Comments are closed.